hst2

Företag

Hurtostal 2 är ett företag inom stålbranschen som startades i 1993.

HST2 Hurtostal ​

Vi är specialister på distribution av högkvalitativa stålprodukter. I många år har vi samarbetat med de ledande tillverkarna av stålprodukter och vi har själva sysslat med produktion av halvfabrikat samt delar av stålkonstruktioner.
Subtitle

VAD GÖR OSS UNIKA

Vi strävar efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra mottagare på kortast möjliga tid och till bästa möjliga pris på marknaden. Nedan presenterar huvud aspekterna av vår strategi som gör att vi uppnår de uppställda målen.
Den stora lagringsplats och det kapital som vi samlat under åren i kombination med bra relationer med de andra tillverkarna gör att vi har ett brett sortiment av varor som är tillgängliga direkt. I fliken ERBJUDANDE presenterar vi vår lagerstatus som uppdateras löpande.
I moderna ekonomier är tid och punktliga leveranser av projekt ett villkor som gör att företag fungerar bra. Vi förstår det helt och därför prioriterar vi att tillhandahålla det som vi åtagit oss i tid. Vårt breda sortiment som vi upprätthåller permanent och relationerna som vi utvecklat med våra leverantörer under åren gör att vi är det första valet för våra kunder.
Hurtostal 2 är ett professionellt företag med en mångårig erfarenhet inom försäljning och prefabricering av stål. Vårt samarbete med de ledande ståltillverkare gör att vi kan erbjuda stålprodukter av högsta kvalitet och även stålprodukter som vi tillverkar själva. Med den rika maskinparken och erfarna personalen kan vi tillhandahålla ett brett utbud av tjänster inom metallbearbetning. Vi sysslar bl.a. med skärning av stål med plasma, laser, hydraulisk sax och bandsågar, kulblästring och målning av stål, tillverkning av gallerdurk och knärör. Den höga kvaliteten av våra tjänster och produkter bekräftas av kvalitetsmärkningen ISO-9001 som vårt företag fick. Du är välkommen att samarbeta med oss på Hurtostal 2.
Vi sysslar även med prefabricering av material för att uppfylla våra kunders höga krav. Vår verksamhet omfattar följande tjänster: tillverkning av stålkonstruktioner, plasmaskärning, laserskärning, skärning med ram bandsågar, skärning med hydraulisk sax, stansning av runda, fyrkantiga och ovala hål med hydraulisk press, bockning av stål med kantpress, kulblästring och våtmålning av arbetsstycken, prefabricering av kamstänger. På sistone har vi köpt HAAS vertikala fleroperationsmaskin som är avsedd för bl.a. borrning, gängning och fräsning. Vi erbjuder även transporttjänster med två bilar av bilmärket MAN TGA XXL med en kapacitet på 24 ton.
Certifikat

Kvalitetspolicy

Hurtostal 2 bolag med begränsat ansvar är ett företag som sysslar med att fullständigt tillhandahålla högkvalitativa stålprodukter till kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment och en hög kvalitet av de sålda stålprodukterna samt omfattande tjänster. I vårt permanenta sortiment finns stålprodukter som levereras av de ledande ståltillverkarna, vi erbjuder även stålprodukter som vi tillverkar själva samt tjänster inom metallbearbetning och vi bygger också stålkonstruktioner. För varje av våra produkter erbjuder vi transport till kunden. Vi tänker på utveckling av företaget hela tiden så vi genomför moderna organisatoriska och teknologiska lösningar samt vi satsar på att utveckla och höja kompetensen hos vår personal. Vi genomför en kvalitetspolicy som är baserad på ett kvalitetsledningssystem enligt den internationella standarden ISO 9001: 2015, med ett fullt engagemang från vår styrelseordförande, ledning och alla medarbetare.

De grundläggande mål som framgår av den antagna kvalitetspolicyn:

Subtitle

NYHETER

Vår verksamhet som Szczecin-stålgrossisten Hurtostal 2 omfattar inte bara försäljning och tillverkning av stålprodukter utan vi stödjer även lokala samhällens initiativ, som Dąbie Vatten Picknick, som redan arrangerades fyra gånger, och julfester – t.ex. Nikolausdagen. Vi är också socialt aktiva genom att sponsra Mellan skolor Idrottsklubb för Elever “Dąbie” och därför varje år hjälper vi att arrangera Hurtostal 2 Cup – Polens strand handbollsmatch – i år ska den hållas den tionde gången. Vi sponsrar även expeditioner genom att hjälpa bl.a. resenären Andrzej Ziółkowski och andra att upptäcka nästa ställen på världskartan. Vårt företag är också engagerat i en social verksamhet – vi har stött Szczecins föreningar, familjer i nöd och Polsk Socialt Bistånd Kommitté (hjälporganisation) i många år.

2021-03 Hjälpa ur hjärtat, inte för publicitet - en intervju för portalen CSR.expert

Paweł Kwiatkowski: Förutom att sälja och tillverka stålprodukter stöder Hurtostal 2 många initiativ från lokalsamhället. Verkar dina kunder och entreprenörer uppskatta din sociala attityd? Vi stöder många lokala sociala initiativ. När vi hjälper andra styrs vi främst av vårt interna behov av att stödja idéer som ligger nära oss – en hälsosam livsstil, utveckling och integration av lokalsamhället, stöd för människor i en svår livssituation. Vi hjälper till att stödja evenemang och initiativ som är viktiga för oss och inte för att få publicitet bland våra kunder. Mycket ofta vet våra kunder eller entreprenörer inte om de sociala aktiviteterna vi bedriver. Även om det var en trevlig situation när en potentiell entreprenör under ett affärsmöte märkte …

2019 januari - föreställning för barn - sjukhus i Kraków

I en av Krakóws sjukhus hölls en föreställning för barn som vi sponsrade.

2014 november Altaj - A. Ziółkowski kajaksresa

I många år har vi stött Andrzejs resor. Hans senaste kajaksresa var i 2014. Nästa gång valde Andrzej häpnadsväckande bergområden – han paddlade kajak genom den fantastiska regionen Altaj kraj som finns i västra Sibirien. Se gärna bilderna från denna expedition.

2014 november cykeltur på Sicilien - Vulkan av energi

I slutet av året stödde vi en cykeltur runt Sicilien. Deltagarna cyklade upp på Etna, det bästa var det säkert att cykla längs kusten. Vädret – som du ser var helt annorlunda än i Polen vid den här tiden. Se gärna bilderna från detta evenemang.

2012 december Nikolaus Dag fest i Dąbie

I många år har vi stött idrotts- och kulturella evenemang i vår stadsdel – Dąbie. I december 2012 sponsrade vi en fest på Nikolausdagen.

2012 juni resa till Nya Guinea

Andrzej Ziółkowski reste genom Nya Guinea med vårt stöd. Under hans resa på denna fascinerande ö lärde han känna många intressanta människor. Se gärna bilderna från resan.

2011 juni Andrzej Ziółkowski - Kongo

Andrzej med sin kajak besökte även Afrika. Han reste runt Kongo. Eftersom detta land ligger på våtmark blev hans kajakäventyr i detta vackra område lättare. Se gärna bilderna från besöket i Kongo.

2010 juni Andrzej Ziółkowski Patagonien

Ett år före resan till Afrika hade Andrzej rest runt Patagonien som ligger i Sydamerika. Under denna resa cyklade han genom Anderna, sedan paddlade han kajak på floden Rio Chubut till Atlanten. Se gärna bilderna från denna ovanliga resa.

2009 maj - vi sponsra unga fotbollsspelare - HST2 CUP

I maj 2009 vi var huvudsponsorn av firandet av barndagen och 3 dagars handbollsmatch på en strand i vår stadsdel Dąbie.

2008 oktober Vi stödjer Mellan skolor Idrottsklubb för Elever "Dąbie"

Som lokalpatrioter och fotbollsfans stödjer vi unga fotbollsspelare från vår lokala klubb.

resa till Mongoliet

Vi har samarbetat med Andrzej Ziółkowski sedan 2000 när vi beslutade att stödja hans resa till Mongoliet. Andrzej inspirerade oss med sin passion och nyfikenhet om världen. Vårt stöd gjorde att han kunde paddla kajak i denna underbara asiatiska land. Fantastiska utsikter över bergen, härliga, vänliga människor – allt detta kan du se på bilderna som Andrzej skickade till oss. Se dem gärna.