hst2

Företag

Hurtostal 2 är ett företag inom stålbranschen som startades i 1993.

HST2 Hurtostal ​

Vi är specialister på distribution av högkvalitativa stålprodukter. I många år har vi samarbetat med de ledande tillverkarna av stålprodukter och vi har själva sysslat med produktion av halvfabrikat samt delar av stålkonstruktioner.
Subtitle

VAD GÖR OSS UNIKA

Vi strävar efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra mottagare på kortast möjliga tid och till bästa möjliga pris på marknaden. Nedan presenterar huvud aspekterna av vår strategi som gör att vi uppnår de uppställda målen.
Den stora lagringsplats och det kapital som vi samlat under åren i kombination med bra relationer med de andra tillverkarna gör att vi har ett brett sortiment av varor som är tillgängliga direkt. I fliken ERBJUDANDE presenterar vi vår lagerstatus som uppdateras löpande.
I moderna ekonomier är tid och punktliga leveranser av projekt ett villkor som gör att företag fungerar bra. Vi förstår det helt och därför prioriterar vi att tillhandahålla det som vi åtagit oss i tid. Vårt breda sortiment som vi upprätthåller permanent och relationerna som vi utvecklat med våra leverantörer under åren gör att vi är det första valet för våra kunder.
Hurtostal 2 är ett professionellt företag med en mångårig erfarenhet inom försäljning och prefabricering av stål. Vårt samarbete med de ledande ståltillverkare gör att vi kan erbjuda stålprodukter av högsta kvalitet och även stålprodukter som vi tillverkar själva. Med den rika maskinparken och erfarna personalen kan vi tillhandahålla ett brett utbud av tjänster inom metallbearbetning. Vi sysslar bl.a. med skärning av stål med plasma, laser, hydraulisk sax och bandsågar, kulblästring och målning av stål, tillverkning av gallerdurk och knärör. Den höga kvaliteten av våra tjänster och produkter bekräftas av kvalitetsmärkningen ISO-9001 som vårt företag fick. Du är välkommen att samarbeta med oss på Hurtostal 2.
Vi sysslar även med prefabricering av material för att uppfylla våra kunders höga krav. Vår verksamhet omfattar följande tjänster: tillverkning av stålkonstruktioner, plasmaskärning, laserskärning, skärning med ram bandsågar, skärning med hydraulisk sax, stansning av runda, fyrkantiga och ovala hål med hydraulisk press, bockning av stål med kantpress, kulblästring och våtmålning av arbetsstycken, prefabricering av kamstänger. På sistone har vi köpt HAAS vertikala fleroperationsmaskin som är avsedd för bl.a. borrning, gängning och fräsning. Vi erbjuder även transporttjänster med två bilar av bilmärket MAN TGA XXL med en kapacitet på 24 ton.